top of page
rajčátko Chutnej

VELIKONOČNÍ MENU

PÁTEK - PONDĚLÍ   10 - 21 nebo do vyprodání

Krémová špenátová polévka, “máslové” krutony, bylinky (1*, 6*, 9) 90,-

Smažené polentové krokety s jarními bylinkami, “parmazán” z Rýsárny, chilli-pampeliškový “hot honey”, marinovaná okurka (8*, 10) 180,-

Kadeřávkový salát, grilovaný tempeh, pečené mladé brambory, fenykl, jablko, pomeranč, marinované okurky, dressing s hrubozrnnou hořčicí (6*, 8*, 10) 245,-

Pečené mladé brambory, karotka, květák a fenykl, zelená čočka, bylinkové “žervé”, microgreens (6, 8) 255,-

“Chleba ve vajíčku” - kváskový chléb obalený v naší mungo-nevaječné směsi, mandlové “žervé”, okurkový salátek s hráškem, ředkvičkou a první jarní cibulkou (1, 6, 8, 10) 255,-

Bramborové halušky, “bryndza” s medvědím česnekem, špenát, tempeh, pažitka (1, 6) 275,-

Velikonoční nádivka s kopřivami, medvědím česnekem a uzeným tofu, pečená hlíva ústřičná/korálovec ježatý, karotka, jemná květáková omáčka (1, 6, 10, 12) 310,-/430,-

Plátek biskupského beránka, ořechový “tvaroh”, olivový olej (1, 6, 8) 145,-

Plátek mandlového mazance, šlehané “máslo”, marmeláda z krvavých pomerančů (1, 8) 145,-

Mrkvový dortík, “cream cheese” (1, 6, 8) 130,-

Plant kitchen & café

bottom of page